Créer une activité

Silvia Navarro

Silvia Navarro va néixer a Mèxic el 14 de setembre, des que tenia 3 anys ja feia anuncis de bolquers, també va participar en la película Una mujer marcada. Posteriorment, tot i que encara sent una nena, Silvia va fer càsting per a la telenovel·la Carrusel, on,encara que va obtenir un dels papers, va haver de declinar l'oferta per anar-se'n a viure amb el seu pare a una altra ciutat.
La Silvia Navarro és una directora, dramaturg i guionista. Llicenciada en Sociologia per la UB i en Direcció i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre. Com a dramaturga i directora ha estrenat Alguien que apague la luz , Paràsits , 94 minuts i I.figènia en Taxi . Com a dramaturga és autora d’Invisible i El Tigre de Yuzu . Com a ajudant de direcció ha treballat a El Test de Jordi Vallejo, dirigida per Cristina Clemente . L’any 2018 va guanyar el premi Ciutat d’Alcoi amb Un turista se suïcida.
Va començar la seva carrera de molt petita i el talent l’acompanya, encara que la vida no sempre l’ha tractat amb justícia. Tot i això, va guanyar un premi, a més de l'experiència i fer el seu somni realitat.
Un dia, La Diputació de Barcelona i l’Agrupació Dramàtica de Barcelona (ADB) va lliurar aquell matí el Premi Frederic Roda de Teatre 2020 en un acte telemàtic a Can Serra, la seu de la Diputació de Barcelona, a la Rambla de Catalunya amb Diagonal. La guanyadora del premi ha estat Silvia Navarro Perramon pel text Negatius, una obra de teatre amb una dotació de 8.000 euros de premi. Enguany, i a causa de la precarietat que ha estat vivint el sector cultural i teatral durant la pandèmia, el Premi Frederic Roda ha atorgat un nou guardó extraordinari amb una dotació de 4.000 euros, dirigit al millor text que contempli una proposta escènica que s’ajusti al nou context sanitari. El guanyador d’aquest nou premi ha estat Iñaki Garz amb Quan els llops udolen.
religion 2eso biografía escritora Âge recommandé: 13 ans
0 fois fait

Créé par

Top 10 résultats

Il n'y a toujours pas de résultats pour cette activité. Soyez le premier à apparaître dans le classement! Connectez-vous pour vous identifier.
Créez votre propre activité gratuite à partir de notre créateur d'activité
Affrontez vos amis pour voir qui obtient le meilleur score dans cette activité

0 Commentaires

Connectez-vous pour écrire un commentaire.
  1. temps
    but
  1. temps
    but
temps
but
temps
but