Créer jeu
Télécharger
Obtenir Plan Académique
Partager le jeu
Intégrez-le à votre plateforme

Vous pouvez intégrer le jeu dans un LMS compatible avec LTI 1.1 ou LTI 1.3 comme Canvas, Moodle ou Blackboard. Les scores seront ainsi automatiquement enregistrés dans le carnet de notes de la plateforme.
Télécharger
Vous avez dépassé le nombre maximum de jeux que vous pouvez intégrer à Google Classroom avec votre Plan actuel.

Pour intégrer autant de jeux que vous le souhaitez dans Google Classroom, vous avez besoin d’un Plan Académique ou un Plan Commerciel.

Vous avez dépassé le nombre maximum de jeux que vous pouvez intégrer à Microsoft Teams avec votre Plan actuel.

Pour intégrer autant de jeux que vous le souhaitez dans Microsoft Teams, vous avez besoin d’un Plan Académique ou un Plan Commerciel.

Le téléchargement du jeu est une fonctionnalité exclusive pour les utilisateurs avec un Plan Académique ou un Plan Commercial.

Obtenez votre Plan Académique ou Plan Commercial dès maintenant et commencez à intégrer vos jeux dans votre LMS, votre site Web ou votre blog.

Si vous le souhaitez, vous pouvez télécharger une jeu de test ici et tester son intégration:

Questions about Daily Routines: I, You, They, We

Froggy Jumps

Parties jouées 78 %Précision 43 Temps moyen 01:45

À propos de cette activité

Look at the answer to choose the missing question. Look at the example.
Question: ________?
Answer: Very good. I'm an excellent swimmer.

Correct option: How well do you swim?
Incorrect option: How often do you swim?
Incorrect option: How long do you swim?

Créé par

Mexico
Ce jeu est une version de

Téléchargez la version pour jouer sur papier

Créez votre propre jeu gratuite à partir de notre créateur de jeu
Affrontez vos amis pour voir qui obtient le meilleur score dans ce jeu

Top Jeux

%
Anonyme
Anonyme
%
%
%
Vous avez dépassé le nombre maximum de jeux que vous pouvez imprimer avec votre Plan actuel.

Pour imprimer autant de jeux que vous le souhaitez, vous avez besoin d’un Plan Académique ou un Plan Commerciel.

Imprimez votre jeu
Questions about Daily Routines: I, You, They, We
 

Froggy Jumps

Questions about Daily Routines: I, You, They, WeVersion en ligne

Look at the answer to choose the missing question. Look at the example. Question: ________? Answer: Very good. I'm an excellent swimmer. Correct option: How well do you swim? Incorrect option: How often do you swim? Incorrect option: How long do you swim?

par Sara Calderon
1

Look at the answer to choose the missing question. Question: ________? Answer: Yes, I do. I wake up early.

2

Look at the answer to choose the missing question. Question: ________? Answer: I usually wake up at 5:00 am.

3

Look at the answer to choose the missing question. Question: ________? Answer: I always eat breakfast at 6 o'clock.

4

Look at the answer to choose the missing question. Question: ________? Answer: I usually eat ham and eggs for breakfast.

5

Look at the answer to choose the missing question. Question: ________? Answer: They go to school at half-past six.

6

Look at the answer to choose the missing question. Question: ________? Answer: They leave school at a quarter past one in the afternoon.

7

Look at the answer to choose the missing question. Question: ________? Answer: We arrive home at quarter past one in the afternoon.

8

Look at the answer to choose the missing question. Question: ________? Answer: Yes, we do. We always eat supper with our families.

9

Look at the answer to choose the missing question. Question: ________? Answer: Sometimes I cook supper and other times my mom cooks.

10

Look at the answer to choose the missing question. Question: ________? Answer: At half-past two.

11

Look at the answer to choose the missing question. Question: ________? Answer: I usually check social networks in the evening.

12

Look at the answer to choose the missing question. Question: ________? Answer: I spend about an hour on social networks every day.

13

Look at the answer to choose the missing question. Question: ________? Answer: Yes, they do. They go to bed around 10 pm.

14

Look at the answer to choose the missing question. Question: ________? Answer: They usually sleep about 8 hours.

Voulez-vous vraiment quitter la page ?

En quittant la page, vous perdrez la progression du jeu.