Créer une activité
Jouer Compléter
La ____________________ més pesant que es pot trobar arreu del món és la del tipus anomenat rafflesiàcia . ____________________ a viure sobre les arrels de les plantes enfiladisses de les jungles d'Àsia . Cada ____________________ pot pesar set quilos . Les seves fulles vermelles ____________________ una forta pudor de podrit que atreu les mosques perquè hi posin els ous .
Les ____________________ són unes plantes ____________________ molt flexibles . Sovint ____________________ i quan es moren es ____________________ i queden penjant dels arbres . Les mones utilitzen les lianes per passar d'un arbre a l'altre , ja que formen una mena de cordes naturals .
Hi ha unes ____________________ flotants que poden arribar a tenir un ____________________ de dos metres . Són plantes enormes que ____________________ nimfees . Les seves fulles més joves ____________________ enrotllades a sota de l'aigua en forma de tubs . Les ____________________ poden cobrir la ____________________ d'un llac quan suren a la primavera . Aleshores sembla que hagi emergit una gran catifa verda .