Créer une activité
Jouer Compléter
La densitat de població indica ____________________ ____________________ viuen en un ____________________ ____________________ de ____________________ . Si n´hi ha molts , es diu que la densitat és ____________________ ; si n´hi ha pocs , és ____________________ . Espanya té una densitat ____________________ però és molt més alta a les ____________________ i més ____________________ a les àrees rurals .
Espanya és un país ____________________ . Els països desenvolupats proporcionen als seus habitans uns ____________________ que els permeten tindre un ____________________ nivell de vida . Això fa que ____________________ ____________________ de vida . També tenen ____________________ fills que els altres països .
A causa de la menor ____________________ i ____________________ de ____________________ de vida , la població espanyola ____________________ a poc a poc .
Aquest envelliment de la població fa que hi haja ____________________ gent que ____________________ i aporte diners , però ____________________ gent que ____________________ ajuda ____________________ i ____________________ sanitaria .