Créer une activité
Jouer Compléter
La primera etapa del mètode científic és ____________________ . Quan analitzem atentament els ____________________ ens sorgeixen dubtes , ens vénen a la ment multitud de preguntes i és quan ens plantegem un ____________________ davant d'eixa inquietud de voler saber .
Una ____________________ és una suposició , una idea que se'ns ocorre com a ____________________ a un problema . Com és una suposició no té per què ser ____________________ . Açò és precisament el que investigarem amb ____________________ , si la nostra hipòtesi és la ____________________ al problema plantejat .
Per a comprovar si la nostra hipòtesi és vàlida dissenyem un ____________________ . Repetim experiències per a poder analitzar - les . Per a això hem de definir les ____________________ que intervenen en el procés ( dependents i independents ) , triar la forma i els ____________________ de mesurament , dissenyar la forma de registrar les ____________________ ( taules , per exemple ) i veure la forma d'analitzar i relacionar els ____________________ obtinguts ( equacions , gràfiques , ? ) .
Si després d'analitzar els resultats veiem que es compleix la hipòtesi llavors podem considerar - la ____________________ i formular ____________________ i teories ( les lleis constitueixen teories ) . Si al contrari els resultats no confirmen la hipòtesi hem de tornar a l'etapa dos i tornar a ____________________ la hipòtesi .