Créer une activité
Jouer Compléter
La bona ____________________ corporal és l'ús ____________________ , coordinat i segur del cos per produir el ____________________ i mantenir ____________________ durant l'activitat . És , per tant , la utilització ____________________ del cos humà .

Comprèn les ____________________ fonamentals que cal respectar quan realitzem la ____________________ o transport d'un pes . El seu ____________________ és utilitzar el sistema ____________________ de forma eficaç , reduint ____________________ requerida per moure's i mantenir ____________________ , evitant la ____________________ innecessària i l'aparició de ____________________ .

La correcta mecànica ____________________ és essencial tant per ____________________ lesions en els cuidadors que realitzen les mobilitzacions als pacients , com per a les ____________________ que són mobilitzades . La ____________________ posada en pràctica d'aquestes ____________________ pot tenir com a conseqüència la fatiga i el risc de ____________________ i desequilibris que poden provocar ____________________ .