Créer une activité
Jouer Compléter
La macroeconomia analitza comportaments ____________________ o globals de la societat sent els tres objectius més rellevants : El ____________________ de la producció , l'estabilitat de ____________________ i l'ocupació .
El ____________________ és el valor monetari dels béns i serveis ____________________ produïts per un país en un període de temps determinat , normalment un ____________________ . L'Institut Nacional ____________________ és l'encarregat de arreplegar , sumar i analitzar la ____________________ total de l'economia ____________________ i ho calcula de diferents maneres . Les més importants son el PIB pel mètode de les ____________________ i el PIB pel mètode de ____________________ .
La inflació fa referència al ____________________ sostingut en el temps del preu de béns i serveis . Es defineix la taxa ____________________ com el percentatge de variació del nivell general de preus entre dos períodes consecutius . Quan la ____________________ d'inflació és negativa vol dir que el preus es redueixen de manera sostinguda i parlem de ____________________ . L' indicador que més utilitzem per tal de mesurar la inflació és ____________________ o Índex de Preus al Consum .
L'ocupació serà la variable ____________________ que més afecta els individus . Parlem de la taxa de ____________________ que és el percentatge la població ____________________ que està desocupada . L'ocupació ____________________ , però , no significa aconseguir un percentatge de zero atur , sinó , limitar l'atur només als components friccionals i estructurals .