Créer une activité
Jouer Relier Colonnes

Som un matrimoni amb una filla i un fill. Necessitem tres habitacions. Les habitacions dels nens han de ser grans per quan es queden amics a dormir. També volem una terrassa amb taula per esmorzar a tots junts.

Sóc un pare amb una filla. Necessito dues habitacions. Tinc al·lèrgia al gat de la meva filla, per això necessito un balcó o terrassa on deixar al gat. També necessito un garatge per la meva moto, que m'ha costat molts diners.

Som una família que necessita un pis gran amb 4 dormitoris. La nostra habitació ha de tenir lavabo. També volem un petit balcó o terrassa perquè tenim moltes plantes que necessiten molt de sol.

Som dues persones. Necessitem dos dormitoris ja que el meu marit ronca per les nits. Busquem un pis no molt gran. Volem una cuina amb taula per menjar.

Visc sol i busco un pis petit. Necessito un menjador que sigui bastant gran per poder convidar els meus amics. També vull que el pis tingui un garatge pel cotxe i un balcó o una terrassa perquè s'hi quedi el mentre jo vaig a treballar.

Som dues persones. Busquem un pis petit. Volem un lavabo i una terrassa ben gran per prendre el sol, pels gats i per guardar dues bicicletes.