Créer une activité
Jouer Compléter
Avui és el sant del pare , a casa fem una gran ____________________ . Hem ____________________ els avis i també els nebots de la meva mare , en Pere i la Núria . Quants que serem a sopar : el pare , la mare i quatre convidats .

Hem hagut d'allargar la taula i ____________________ les cadires per tota la casa , fins i tot la veïna Roser ens n'ha deixat una . L'àvia Montserrat ha parat la taula , ha posat les estovalles noves , els plats , els coberts , els tovallons , però s'ha deixat una cosa molt important : no podem beure aigua .

Per primer plat hem menjat arròs amb molt de peix . Després pollastre i tots volíem la cuixa . Finalment , la mare ha portat la fruitera amb pomes , peres i taronges . Però jo volia un pastís de xocolata amb molta nata .

Els ____________________ encara han pres café , però nosaltres ja no podíem seure més estona i hem anat a portar els ossos al Tom , que quan ens ha vist s'ha posat molt ____________________ , movia la cua de dalt a baix . Ell també ha celebrat el sant del pare .