Créer une activité
Jouer Compléter
Er zijn in totaal ____________________ congruentiekenmerken van een driehoek .
De eerste is ZZZ . Twee driehoeken zijn congruent als en slechts als ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ .
De tweede is ZHZ . Twee driehoeken zijn congruent als en slechts als ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ .
De derde is HZH . Twee driehoeken zijn congruent als en slechts als ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ .
De vierde is ____________________ . Twee driehoeken zijn congruent als en slechts als een zijde van de ene driehoek gelijk is aan de zijde van de andere driehoek en een aanliggende en de overstaande hoek van deze zijden twee aan twee gelijk zijn .
De laatste is ____________________ . Twee rechthoekige driehoeken zijn congruent als en slechts als ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ .