Créer une activité
Jouer Compléter
Narrador El primer dia dels Àzims , quan la gent immolava l'anyell pasqual , els ____________________ digueren a Jesús :
Deixebles : «On voleu que anem a preparar - vos el lloc perquè puguem ____________________ l'anyell ____________________ ? »
Narrador : Ell envià dos dels seus deixebles amb aquesta consigna :
Jesús : «Aneu a la ciutat i us trobareu amb un home que duu una gerra d'aigua . Seguiu - lo , i allà on entri digueu al cap de casa : El mestre pregunta on l'allotjareu per poder menjar l'anyell pasqual amb els seus deixebles . Ell us ensenyarà dalt la casa una sala gran , arreglada amb estores i coixins . Prepareu - nos allà el sopar . »
Narrador : Els deixebles se n'anaren . Arribant a la ciutat , ho trobaren tot com Jesús els ho havia dit i prepararen el ____________________ pasqual . I mentre menjaven , Jesús prengué el ____________________ , digué la benedicció , el partí , els el donà i digué :
Jesús : «Preneu - lo : això és el meu ____________________ . »
Narrador : Després prengué el calze , digué l'acció de gràcies , els el donà i en begueren tots . I els digué :
Jesús : «Això és la meva ____________________ , la sang de ____________________ , vessada per tots els homes . Us ho dic amb tota veritat : Ja no beuré més d'aquest fruit de la vinya fins el dia que en beuré de novell en el regne de Déu . »
Narrador : Després de cantar l'himne , sortiren cap a la muntanya de les Oliveres .