Créer une activité
Jouer Compléter
El mossèn , que representa Jesús , quan ____________________ en la nau , ens podem drets i cantem . Ens agrada molt de preparar - nos per a la missa tot ____________________ , és una manera d'expressar la nostra alegria .
El mossèn fa un ____________________ a ____________________ , què és la taula de la festa de Jesús , a la que tots hi estem convidats . Tots junts diem : " En el nom del ____________________ , del ____________________ , i de ____________________ ____________________ "
Tots sabem que hem fet coses ____________________ , o que no hem fet algunes com Jesús les hauria fet . Per això comencem demanant ____________________ al nostre Pare del cel i diem : Senyor tingueu Pietat , Crist tingueu Pietat , Senyor Tingueu pietat .
Després de rebre el perdó de Déu , nosaltres esclatem d'alegria i cantem . D'aquest cant en diem " ____________________ " . Diem coses bones de Déu Pare , de Jesús i de l'Esperit Sant . I ho fem amb humilitat , sentint - nos ____________________ davant Déu , amb la ____________________ de saber - nos estimats i amb molta , molta alegria .