Créer une activité
Jouer Compléter
És el ____________________ del ____________________ de ____________________ per part de ____________________ , en cas de ____________________ o qualsevol altra ____________________ ____________________ , si es dóna una situació clara de ____________________ de ____________________ per a les ____________________ o de ____________________ ____________________ per a les coses . També davant una ____________________ ____________________ del centre de treball o la possibilitat que es produeixi , o si la ____________________ o ____________________ en el treball ____________________ ____________________ el ____________________ ____________________ de ____________________ , hi pot haver un ____________________ ____________________ .

La ____________________ ____________________ solament permet el ____________________ ____________________ , és a dir , s'ha de donar alguna de les causes anteriorment indicades , però no permet un tancament ____________________ , que seria el que s'utilitzés com a ____________________ de ____________________ contra els treballadors .

____________________ ha de comunicar el tancament patronal a ____________________ ____________________ en un ____________________ de ____________________ ____________________ després del ____________________ . ____________________ ____________________ podrà requerir l'empresari a tornar a obrir el ____________________ de ____________________ en el termini que se li indiqui , i en cas de no fer - ho podrà ser sancionat .

Si el tancament és declarat ____________________ , els treballadors tenen ____________________ al ____________________ que han deixat de ____________________ .

El tancament patronal produeix una ____________________ del ____________________ de ____________________ .