Créer une activité
Jouer Compléter
Hi ha d'haver un ____________________ ____________________ dels mateixos ____________________ afectats o dels seus ____________________ . També estan facultats per acordar la declaració de vaga les ____________________ ____________________ més ____________________ del sector laboral al qual pertanyin els treballadors afectats .
S'ha de ____________________ i ____________________ per escrit a ____________________ o ____________________ afectats i a ____________________ ____________________ amb una antelació de ____________________ ____________________ ____________________ , que serà de ____________________ en empreses de serveis públics .
S'ha de ____________________ un ____________________ de ____________________ , format amb un ____________________ de ____________________ ____________________ elegits entre els ____________________ dels ____________________ ____________________ , que serà qui participarà en les ____________________ i garantirà la ____________________ dels ____________________ ____________________ .