Créer une activité
Jouer Compléter
Una bona ____________________ del ____________________ és la que ____________________ els aspectes ____________________ i ____________________ els aspectes ____________________ que pugui generar . És difícil plantejar una ____________________ ____________________ que garanteixi una gestió ____________________ del conflicte . Plantejarem el model de gestió eficaç de conflictes proposat per M . ____________________ ____________________ . El model que planteja aquest autor té com a ____________________ :

____________________ el ____________________ d'una quantitat ____________________ de conflictes que anomena ____________________ ( que són els que tenen a veure amb la tasca , i fan referència als recursos escassos , les polítiques , els procediments , els rols , etc . ) en els diferents nivells de ____________________ .
____________________ el conflicte ____________________ en tots els nivells de l'organització .
____________________ els membres de l'organització per seleccionar i utilitzar ____________________ ____________________ de gestió de conflicte de manera que puguin ser efectius per utilitzar - los en diferents situacions .