Créer une activité
Jouer Compléter
El ____________________ ____________________ marca la ____________________ ____________________ ____________________ de la ____________________ , però ____________________ té poder per ____________________ ____________________ . Es reuneix almenys ____________________ vegades cada ____________________ a ____________________ , durant ____________________ o ____________________ ____________________ ; el presideix el ____________________ i està compost pels ____________________ ____________________ o de ____________________ ____________________ , a més del president de la ____________________ .

En la majoria dels casos , el Consell Europeu adopta les seves ____________________ per ____________________ . No obstant això , en alguns casos concrets que es descriuen en els tractats de la UE , ____________________ per ____________________ o per ____________________ ____________________ . En les votacions no hi participen ni el ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ni el ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ .

És un òrgan ____________________ ____________________ ; les seves competències consisteixen en establir el ____________________ ____________________ ____________________ la ____________________ , normalment adoptant en les seves reunions ____________________ en les quals delimita les ____________________ ____________________ i les mesures que han de ____________________ .