Créer une activité
Jouer Compléter
Hi ha tres característiques que permeten definir els tipus de contractes de treball :

Segons la ____________________ . Els contractes de treball poden ser ____________________ o ____________________ . Hi ha ____________________ de ____________________ , però alguns contractes han de ser per escrit ____________________ .

Segons la ____________________ . ____________________ ____________________ ____________________ disposa que , en principi , tot contracte de treball és ____________________ , però que es poden fer contractes de durada ____________________ si es dóna alguna de les causes següents : una ____________________ o ____________________ , una ____________________ o circumstàncies del ____________________ , o la ____________________ d'un treballador que té dret a la ____________________ del lloc de ____________________ . També es permet fer contractes de durada determinada quan la finalitat és donar ____________________ al treballador o que pugui posar en ____________________ els ____________________ ja ____________________ .

Segons la ____________________ . Els contractes de treball es poden fer a ____________________ ____________________ o a temps ____________________ .