Créer une activité
Jouer Relier Colonnes

ministre

Sotsdirectors generals

secretari d’Estat

Secretaris generals tècnics

Directors generals

Sotssecretaris

Secretaris generals

és competent en tot allò que li delegui el ministre, a més de dirigir i coordinar les direccions generals que depenen d’ell i respondre davant el ministre dels assumptes fixats per la Secretaria d’Estat

s’encarreguen de la gestió d’una o diverses àrees funcionalment homogènies del ministeri, impulsen els projectes amb la finalitat d’aconseguir els objectius establerts i controlen el seu compliment.

figura nomenada pel rei a proposta del president del Govern

per la seva excepcionalitat, la seva gestió s’orienta sobre un sector d’activitat administrativa concreta, han d’aconseguir els objectius marcats i executar els projectes aprovats.

estan subordinats al director general, i es responsabilitzen de l’execució de projectes, objectius i activitats que tenen assignades.

assessoren jurídicament el ministre, dirigeixen els serveis comuns i exerceixen la prefectura superior de tot el personal del ministeri.

s’assimilen a un director general, són dependents del sotssecretari, tindran les competències sobre serveis comuns que se’ls atribueixin i, en tot cas, les relatives a producció normativa, assistència jurídica i publicacions.