Créer une activité
Jouer Compléter
F . C . De Kampioenen was een komische ____________________ televisieserie die de belevenissen van een vriendengroep volgde waaronder de spelers , trainer en voorzitter van een slecht presterende café - voetbalploeg ( F . C . De Kampioenen ) en hun gezinnen .
De serie startte in 1990 , en met z'n 273 afleveringen was het de langstlopende en succesvolste serie die de ____________________ openbare omroep ooit geproduceerd heeft . Het zal enkel De kotmadam ( ____________________ ) moeten laten voorgaan als langstlopende komische serie in de Belgische tv - geschiedenis als van die reeks het 21ste seizoen is uitgezonden .
Op 16 juni 2009 kondigde de ____________________ aan dat de serie wordt stopgezet in de lente van 2011 . Op woensdag 15 december 2010 werd rond 17 uur de laatste scène opgenomen . De laatste woorden kwamen van Balthazar Boma : " Tournée Général , mijn gedacht ! " . Op zaterdag 8 januari 2011 werden de allerlaatste afleveringen van reeks 21 en tevens van de serie ingelachen in het ____________________ Theater in ____________________ .