Créer une activité
Jouer Mots Croisés
1 Són psicofàrmacs que s\'apliquen per reanimar les persones depressives.
2 És un transtorn psicòtic caracteritzat per un desordre cerebral d\'aparició aguda i gairebé sempre reversible. Els símptomes són deliris, al·lucinacions o conductes extravagants.
3 Són psicofàrmacs que s\'apliquen en transtorns mentals greus com l\'esquizofrènia, la psicosi, el transtorn bipolar, les al·lucinacions i les paranoies.
4 Por als llocs tancats.
5 És un mètode de curació que té com a objectiu la modificació de la conducta o de la personalitat.
6 Són psicofàrmacs que s\'apliquen per combatre l\'angoixa i l\'ansietat.
7 És compost de desigs o pulsions innates reprimides, que no formen part de la consciència i que rarament hi accedixen. Segons Freud, és dinàmic i es basa en el principì del plaer.
8 Por als llocs espaiosos.
9 Consisteix a oferir al client un model real o simbòlic de conducta. A partir de l\'observació de la conducta del model, el client, amb l\'ajut del terapeuta imita el model, ja que gràcies a això millora la seva conducta.
10 És un transtorn de l\'estat d\'ànim caracteritzat per una tristesa profunda i immotivada. És una de les malesties mentals més comunes.
11 Transtorn alimentari que es caracteritza per un rebuig a mantenir un per corporal mínim normal, una alteració de la percepció de la forma i les dimensions del cos. Les persones que la pateixen deixen de menjar.
12 És la consciència moral i la interiorització en la infància dels valors socials, fonamentalment a través de la família. El seu objectiu és pressionar el Jo i assenyalar com s\'hauria de comportar, i provoca sentiments de culpa si no es compleix les seves exigències.
13 És un transtorn caracteritzat per l\'aparició d\'un temor irracional molt intens i angoixant a determinades persones, coses o situacions, que sol generar comportaments d\'evitació
14 És la part més racional i realista de la personalitat i és format per elements concients (percepció, processos intel·lectuals) i inconscients (els mecanismes de defensa), segons Freud.
6
7
10
12
14
13
2
5
3
8
1
11
4
9