Créer une activité
Jouer Compléter
- Un ____________________ és un primer dibuix que ens dóna una certa idea d'un objecte , mentre que un ____________________ està més acabat i ____________________ , però tots dos es fan a mà ____________________ .
- Quan les figures ____________________ no es miren perpendicularment , es veuen altres figures . Així un ____________________ es pot veure com un rectangle , un ____________________ o , fins i tot , una línia recta i una ____________________ es pot veure com una el·lipse .
- Per fer dibuixos a mà alçada les dues tècniques més pràctiques són la tècnica de ____________________ i la utilització de figures regulars .
- Els ____________________ són la representació gràfica amb exactitud i a escala pròpia del dibuix ____________________ . En la part inferior del plànol es reserva un espai per al ____________________ on es consigna la informació del dibuixant i del dibuix .
- En dibuix tècnic la representació gràfica en ____________________ es realitza mitjançant les tres ____________________ fonamentals : l'alçat , la ____________________ i el perfil .
- En dibuix tècnic la representació gràfica en ____________________ es realitza mitjançant les ____________________ . Els tres tipus de perspectiva més utilitzades són :
* ____________________ : La més habitual i un bon equilibri entre fàcil de fer i aproximació a la realitat .
* ____________________ : Fàcil de dibuixar però poc real .
* ____________________ : La més complexa de dibuixar però que més s'acosta a la forma real dels objectes .
- Els objectes es representen més petits o més grans de com són en realitat mitjançant les escales . Hi ha escales de ____________________ ( per a objectes grans ) i escales ____________________ ( per a objectes petits ) .
- Els dibuixos dels plànols s'han d'acotar seguint unes ____________________ determinades . Les cotes tenen quatre tipus d'elements : les línies de ____________________ , les línies auxiliars , les xifres i els ____________________ .