Créer une activité
Jouer Relier Colonnes

El Reflexiu, solen ser lents a l'hora de la presa de decisions. No toleren les contradiccions, per tant s'han de donar informacions veraces, clares i necessàries.

El Desconfiat, cerquen la Qualitat en el servei i hem de ser molt curosos amb l'organització i el ritme. Detectaran qualsevol errata en els serveis, especialment els d'Atenció al Client.

L'Expert, són persones amb les idees molt clares, i necessiten molta informació per poder fer una anàlisi complet abans de decidir. No hem de contradir-los ni donar-ls informació de la qual no estem segurs.

L'indecís, agraeix les suggerències, ja que els hi costa molt prendre decisions. És important felicitar-los i fer-los creure que l'elecció és seva.

El Xarraria, hem de ser cortès amb ells i de tant en tant preguntar-los com va el servei. Sempre exigeixen atenció i han de sentir-se importants, perquè no ens entretinguin més del compte.

El Tímid, vol rebre la informació de manera ràpida i clara. Són poc parladors i no els hi agrada que els mirin als ulls. Solen convertir-se en clients fidels si la seva primera experiència comercial amb nosaltres és satisfactòria.

El Silenciós, la seva principal virtut és que saben el que volen i no els hi agrada perdre el temps. Els hem d'atendre de la millor manera, ja que busquen "l'excel·lència" en el servei.

L'Amigable, arriben a un primer contacte amb finalitats de trobar un ambient individualitzat i emocionalment proper. Són poc exigents amb el servei, i els agrada més aviat parlar que escoltar.