Créer une activité
Jouer Compléter
La ____________________ és el document que regula la vida política i administrativa a Espanya . La que està envigència va ser aprovada l ? any ____________________ per les ____________________ ____________________ .
En ella s ? estableix que la forma de govern a Espanya és la ____________________ ____________________ .
El ____________________ ha jurat la ____________________ i sanciona les ____________________ que aproven les ____________________ , però no ____________________ .
El poder ____________________ el detenten les ____________________ ____________________ , organitzades en dues cambres : El ____________________ dels Diputats i el ____________________ . Redacten i aproven les ____________________ .
El poder ____________________ recau en el ____________________ , amb el seu ____________________ , que és el resultat del que els ciutadans ha elegit en les ____________________ que se celebren cada ____________________ anys . Fa complir les ____________________ a través de la tasca del ____________________ , en el qual s ? integren els ____________________ .
El poder ____________________ recau en els ____________________ i ____________________ . Els ____________________ vetllen pel correcte compliment de les ____________________ .
La ____________________ reconeix el dret a les ____________________ a redactar i aprovar els seus propis ____________________