Créer une activité
Jouer Compléter
El Barroc és un període de la cultura ____________________ i un ____________________ ____________________ que es desenvolupa entre ____________________ i ____________________ , dates de l'estrena de la primera ____________________ conservada i de la ____________________ del seu màxim representant : ____________________ ____________________ Bach . S'inicia a ____________________ i es difon per tot Europa .

Els seus màxims representants són : a Itàlia A . ____________________ ; a Anglaterra H . ____________________ i G . F . ____________________ ; a França J . B . ____________________ i J . P . ____________________ i a Alemanya J . S . ____________________ i J . ____________________ .

La música barroca és molt ____________________ , plena de ____________________ i ____________________ . Les seves CARACTERÍSTIQUES principals són :
1 . La música ____________________ adquireix tanta importància com la música vocal .
2 . Apareix ____________________ com a conjunt d'instruments organitzats per ____________________ .
3 . Els instruments arriben a una gran perfecció : neix el ____________________ .
4 . Neix la figura del músic ____________________ : un ____________________ o ____________________ que desenvolupa una gran habilitat ____________________ .
5 . El ____________________ és la característica més destacada de la música barroca : contrast de ____________________ ( ràpid - lent - ràpid ) ; contrast ____________________ ( fort - fluix ) ; contrast ____________________ ( fustes - metall ) ; de ____________________ ____________________ ( solista - tutti ) .

Les formes instrumentals més típicament barroques són : concert ____________________ i concerto ____________________ ; la ____________________ que és una successió de danses i la fuga .

La forma vocal profana més important és ____________________ ( que neix en aquesta època ) . Pel que fa a les formes vocals religioses cal destacar ____________________ ( drama musical en què els personatges canten però no ____________________ ) i la ____________________ ( tipus d'oratori que descriu el ____________________ i la ____________________ de Jesús )