Créer une activité
Jouer Relier Colonnes

Dit is handig wanneer je een computer nodig hebt voor één bepaalde plek. Een desktop is moeilijk te verplaatsen. Als je deze toch wilt verplaatsen, wat wel mogelijk is, moet je eerst alle kabels los maken, en alles individueel verplaatsen.

Wanneer je houdt van een schitterend design dat niet veel plaats inneemt. Samen met een draadloos toetsenbord en computermuis zijn er zo goed als geen kabels te zien. Deze pc is meestal bruikbaar via het Touchscreen, zo kan je gemakkelijk in- of uitzoomen met enkele vinger bewegingen.

Wanneer je veel reist en je computer mee wilt nemen is dit erg handig. Omdat deze makkelijk in je tas opbergt. Het is geen probleem deze te dragen. Je kan zo overal beschikken over je bestanden en alles bijhouden.

Wanneer je werk en ontspanning wilt combineren. Het toetsenbord is afneembaar waardoor je dus de keuze maakt tussen een laptop en een tablet. Qua functionaliteit biedt een convertible tablet hetzelfde als een normale tablet maar dan in een wat groter en zwaarder pakket door de toevoeging van een keyboard. Een convertible tablet kan dus onderweg (mobiel) gebruikt worden, maar kan ook als volledig werkstation dienen.

De laatste nieuwe spelletjes zijn heel perfectionistisch ontworpen en leunen heel dicht bij de realiteit aan. Deze spelletjes eisen een krachtige computer die miljoenen operaties tegelijk kan uitvoeren en met een perfect beeld om de actie niet te verstoren. Hiervoor heb je uiteraard een veel zwaardere pc nodig, o.a. een zwaarder moederbord, sterke voeding, snelle videokaart (soms meerdere videokaarten) en een snelle processor met degelijke koeler, veel geheugen en een kast met veel airflow.