Créer une activité
Jouer Compléter
Het alleen thuiszitten zat ? Huur een cavia !

Wie op zoek is naar wat afleiding en gezelschap in deze tijden van corona , kan een cavia leasen . Een kinderboerderij in Den Bosch is onlangs met deze actie begonnen .

Daar zijn ze dan , de vrolijke vriendjes , Dikje en Koekje . Sinds kort zijn ____________________ 'te gast' ten huize de Lange in Rosmalen . Twee volwassen mannetjes , ook wel beertjes genoemd , ____________________ steeds meer vertrouwd lijken te raken met de situatie . " Ze fluiten en piepen wat af op een dag . ____________________ is meestal een goed teken . Ze lopen niet vrij rond , ____________________ komt misschien nog . Maar dan moet onze kat Luna het ook goed vinden " , stelt Stieneke de Lange .

Harriët uit Den Bosch heeft twee vrouwtjes in huis genomen : Nacho en Chorro . " Nacho , de oudste , is zwanger . ____________________ is een 'extraatje' , vooral voor mijn dochter , ____________________ 7 is . Elke ochtend is haar eerste vraag : 'En , zijn de baby'tjes er al ? ' De kans dat we ze na drie maanden teruggeven aan De Bossche Hoeve is groot . ____________________ heeft enkel te maken met het feit dat we al genoeg dieren in huis hebben . "

Inmiddels is De Bossche Hoeve ook gestart met het leasen van vogeltjes .