Créer une activité
Jouer Compléter
La ____________________ de creixement ____________________ nord - americà entre els anys 1918 i ____________________ es coneix amb el nom dels " feliços anys ____________________ " .
L'expansió dels Estats Units es va basar en en la transformació de la producció de béns , dominat per la innovació ____________________ . d'una banda , el ____________________ i el fordisme van contribuir a incrementar la ____________________ i a reduir ____________________ .
De l'altra , l'augment dels ____________________ dels obrers , la ____________________ , la compra a ____________________ i els préstecs ____________________ van obrir el camí a l'era del ____________________ de masses .
La prosperitat es va reflectir en un gran apogeu de la ____________________ . Els bons resultats empresarials van fer augmentar la demanda ____________________ , el valor de les quals pujava ____________________ .
Però la prosperitat no va beneficiar a tothom de la mateixa manera i a partir dels anys ____________________ - 1927 una sèrie d'elements van anunciar la ____________________ que s'acostava : l'agricultura va viure grans dificultats i en la indústria van començar a acumular - se ____________________ arribant a una crisi de ____________________ .