Créer une activité
Jouer Compléter
Déu va crear al món en ____________________ dies i en el ____________________ va descansar . Després de crear el cel , la terra , els mars , les plantes i els animals , en ____________________ dia Déu digué : ? Fem a l'home a la nostra ____________________ i ____________________ . Domini sobre el peixos del mar , les aus del cel , els ramats , les feres campestres i els rèptils de la terra ? .
Déu creà a l'home fent - lo de la ____________________ de la terra , del ____________________ el va fer . Déu li bufà el seu ____________________ al nas i li donà la vida . De Déu mateix rebé l'home aquest alè , el seu Esperit d'Amor que ens fa viure el seu ____________________ en les nostres vides . A aquest primer home Déu li va posar el nom d' ____________________ , que significa ? ____________________ ? .
I Déu plantà un jardí a Edèn , un lloc llunyà d'Orient i hi va posar a l'home que havia creat . I Déu , el Senyor , digué : ? No és bo que l'home estigui ____________________ . Vaig a donar - li algú altre que l'ajudi i li faci ____________________ ; un que sigui de la mateixa espècie ? . Déu , va fer caure a l'home en un ____________________ profund , perquè no sentís ni s'adonés compte de res , li va treure una ____________________ , i li omplí el forat de carn . De la costella va fer una dona , i li presentà a l'home . Llavors l'home exclamà : ? Aquesta és os dels meus ossos i carn de la meva carn . Una companya igual que jo ? . A la dona Déu li digué ____________________ , que significa ? a que dóna ____________________ ? .
Passats uns anys Adam i Eva van infantar dos fills , ____________________ el més gran que es va fer ____________________ i ____________________ que es va fer ____________________ . Caím tenia molts mals pensaments , uns d'ells els de ____________________ i enveja d'Abel . Un dia , portat per la ira , ____________________ va ____________________ al seu germà ____________________ , llavors ple de dolor no va deixar els seus pares i fugir .