Créer une activité
Jouer Compléter
Abram era un ____________________ que vivia a Ur , una ciutat de Mesopotàmia . Un dia el Senyor li parlà i li demanà que deixés el seu país i amb tota la seva família i anessin a la terra de ____________________ fent - li una promesa : ? Us donaré aquesta terra a tu i als teus descendents . Seràs ____________________ de una poble i per tu seran beneïdes totes les nacions ? . El Senyor li canvià el nom per ____________________ , perquè seria el pare de tots els ____________________ , per això , és el nostre pare en la fe .
Abraham i ____________________ , la seva ____________________ , ja ancians tenien prop de cent anys , no tenien fills . Déu els va beneir prometent - los que tindrien un fill . Sara dubtava , però després d'un any va infantar a ____________________ , que significa ? Déu ha somrigut ? .
Quan Isaac era encara nen , Déu provà a Abraham demanant - li que el ____________________ oferint - li la seva vida . Abraham , confós però ____________________ amb Déu , que no vol mai el mal dels que estima , amb Isaac , vam anar al capdamunt del turó de Moria . Isaac portava la llenya i tot pujant al turó preguntà a seu pare : ? On és el xai per fer el sacrifici ? , Abraham li respongué : ? Déu proveirà ? .
Quan Abraham anava a sacrificar el seu fill , l'àngel de Déu el cridà : ? Abraham , Abraham ! , no el facis ____________________ al nen , he vist que ____________________ amb mi ? . Abraham va veure un cabrit prop d'ells i se'l oferir a Déu en sacrifici en lloc del seu fill . I Déu li digué : ? Ja que has confiat amb mi , t'ompliré de benediccions a tu i la teva ____________________ que la faré tan ____________________ com els estels que hi han en el cel ? .