Créer une activité
Jouer Compléter
____________________ del confort i la seguretat en els cotxes ____________________ , com l'aire ____________________ , els coixins de seguretat , etc . , i l'aparició de complements i accessoris de tot tipus han suposat un increment del ____________________ dels vehicles . A causa d'aquests quilos extra , el consum de ____________________ és encara alt , malgrat que els motors consumeixen cada vegada menys .
Els ____________________ europeus que treballen en el projecte «Super Light Car» han inventat una «dieta» eficaç per als cotxes moderns : pretenen substituir les parts fetes d'acer per materials més ____________________ , com ara ____________________ i els plàstics reforçats amb fibra de car - boni . A tal fi , el primer que han fet és investigar en mètodes avançats per a soldar els materials i en mesures de protecció per a assegurar - se que els cotxes continuen complint totes les normes de seguretat ( ____________________ , comportament en cas d'accident , resistència a la fatiga i a la ____________________ . . . ) i de rendiment .
Els cotxes que són més ____________________ necessiten menys combustible i , per tant , emeten menys diòxid de carboni . Els xassís desenvolupats en el marc d'aquest projecte finançat amb fons comunitaris seran un 35% més lleugers que els normals . Amb això , hi haurà un estalvi anual de ____________________ de tones de combustible . El ____________________ de «Super Light Car» podria estar en el ____________________ dins d'uns pocs anys .
El projecte «Super Light Car» és un projecte que duen endavant nou ____________________ de la Unió Europea en col·laboració amb els principals fabricants d'automòbils .