Créer une activité
Jouer Compléter
1 . De milieupolitiek van deze minister ____________________ aan veel kritiek ____________________ . Men vindt dat hij te veel rekening houdt met de belangen van de industrie .

2 . Er was al felle kritiek geweest op de manier waarop de Belgische justitie de zaak van misdadiger had aangepakt , maar toen in 1998 Dutroux kortstondig wist te ontsnappen , ____________________ er meer kritiek ____________________ ____________________ .

3 . Het weer eens wat anders : de veiligheidsinstructies aan boord van een vliegtuig rappend brengen in plaats van via een televisiescherm of praatje in het ____________________ .

4 . Je spreekt gewoon Nederlands omdat je zo opgeroeid bent of je hebt het later in je leven geleerd . Gekke klanken als de G en de Sch gooien wij zo over tafel waardoor mensen van buiten Nederland soms het idee hebben dat er bij ons iets ____________________ een ____________________ ____________________ is ____________________ .

5 . Kelly Clarkson heeft haar eigen coronadrama : ? Ik moest m'n behoefte ____________________ op het potje van m'n zoon . ?

6 . ____________________ ( koffiepad ? meervoud ) zijn filters met daarin gemalen koffie voor pad - koffiezetapparaten .

7 . Maarten Luther ( 1483 - 1546 ) had veel kritiek op de katholieke kerk . Zijn kritiek ____________________ ____________________ onder andere op de vercommercialisering van sommige geloofspraktijken .

8 . Omdat hij de feiten onvoldoende kende , besloot hij ____________________ ____________________ kritiek te ____________________ .

9 . PVV - leider Geert Wilders vindt dat zijn partij vlak voor de verkiezingen bewust ____________________ een ____________________ ____________________ wordt ____________________ met een verhaal over duizenden euro's die te veel in Europa zouden zijn gedeclareerd .

10 . Uw kritiek is geheel onterecht en daarom ____________________ ik die kritiek ____________________ .

11 . Veel soorten kikkers en salamanders en met name de ____________________ ( pad ? meervoud ) hebben vele kleine , wratachtige bobbeltjes op de rug , die eveneens een klierfunctie hebben .

12 . ____________________ het eerst ____________________ mijn leven ben ik gelukkig . Ik ben trots op mijn bedrijf , dat ik nu , op mijn zestigste , gestart ben .