Créer une activité
Jouer Compléter
Les espècies s'originen mitjançant ____________________ en una altra preexistent . Aquest procés s'anomena ____________________ ____________________ i la va enunciar Charles ____________________ . Aquests canvis s'anomenen ____________________ . Per diferenciar les ____________________ , se'ls ha posat un nom . Però ____________________ concorden en tots els idiomes per això ____________________ ____________________ , va idear la ____________________ ____________________ .
Actualment , hi ha ____________________ ____________________ : Archaea , Eukarya i Bacteria .
Les bactèries són organismes ____________________ i ____________________ . Segons la forma poden ser cocs ( ____________________ ) , ____________________ ( allargats ) , espirils ( ____________________ ) o ____________________ ( coma ) . Els antibiòtics funcionen contra malalties ____________________ .
Els ____________________ destaquen per netejar el medi aquàtic . Les ____________________ , formen el plàncton . També , les algues , en juntar - se amb fongs formen ____________________ .
Els fongs ____________________ estan formats per ____________________ anomenats ____________________ , que , en els fongs més ____________________ , es separen en ____________________ . El conjunt d'hifes s'anomena ____________________ .