Créer une activité
Jouer Compléter
Es tracta d'una societat ____________________ i ____________________ , on els ____________________ ( noblesa , clergat i tercer estat ) queden marcats pel ____________________ i no es pot ____________________ socialment . Els ____________________ no són iguals davant la ____________________ , hi ha privilegiats , que són la ____________________ i el ____________________ , que no paguen ____________________ i són els ____________________ de la majoria de terres . ____________________ té una gran importància i cobra impostos com ara el ____________________ , la ____________________ part de la collita .
La societat és de tipus ____________________ , doncs la majoria de la gent viu i treballa al ____________________ . L'esperança de vida és ____________________ i la mortalitat infantil és ____________________ , amb un índex de natalitat ____________________ .
A l'economia hi predomina el sector ____________________ i la majoria de gent treballa al camp , tot i que els ____________________ treballen a ____________________ i el comerç . El preu queda fixat pels ____________________ .
Les comunicacions són ____________________ , amb nombrosos ____________________ .
El sistema polític que regeix aquestes societats majoritàriament és el sistema de ____________________ ____________________ on el ____________________ té tot el poder i no pot ser jutjat només que per ____________________ .