Créer une activité
Jouer Mots Croisés
1 és el procés mitjançant el qual es destrueixen tots els microorganismes (patògens i no patògens) presents sobre un objecte o superfície.
2 Un dels mètodes d'higienització de petits instruments metàl•lics és aplicar altes temperatures durant un determinat període de temps
3 es destrueixen de manera total o parcial dels microorganismes patògens per tal d'evitar que es reprodueixin i puguin produir contagi, però, amb ella no s'aconsegueix la destrucció total de microorganismes com succeeix en l'esterilització.
4 S'aprofita la capacitatde les radiacions ultraviolades per realitzar la desinfecció de materials. Només desinfecta les parts de l'objecte en què incideixen perpendicularment.
5 sistema d'esterilització que, hermèticament tancat, arriba a temperatures superiors a 120 º C i a major pressió que l'atmosfèrica. Els temps d'exposició són de 20 minuts per a temperatures de 120 º C i de 10 minuts per a temperatures de 160 º C.
6 S’utilitzen com a suport i referència per esculpir ungles amb acrílic . Es presenten en diferents formes i tamanys per adaptar-se a les ungles naturals i permeten crear estructures.
7 posseeix propietats desinfectants i antisèptiques, s'utilitza com a desinfectant, però no és el més adequat, ja que al aplicar-lo amb un cotó humitejat sobre el material no es redueix més del 75% de la població bacteriana.
8 conjunt d'operacions que permeten eliminar la brutícia visible o no visible d'una superfície.
9 Especials per donar forma a la curvatura C.
10 De vidre i reduïda capacitat, per no desaprofitar el producte
11 Extensions artificials que s’utilitzen en la construcció d’ungles de gel o acrílic, Poden ser completes o de bora lliure.
10
3
2
9
1
7
8
5
6
11
4