Créer une activité
Jouer Compléter
Com en tot procés productiu , en la impressió existeixen marges d'error de la màquina . El ____________________ ha de ser conscient i preparar el seu treball per a això . Usarà el ____________________ i els marges de seguretat . Amb això no corregim a la màquina . El que farem és tindre en compte el seu comportament i tractarem ____________________ aqueixos errors en la mesura que ens siga possible .

En el disseny gràfic , l'espai en blanc és ____________________ important ____________________ el contingut .

Els colors poden transmetre un missatge igual que les paraules . Una gamma de colors ____________________ aporta sobrietat , mentre que una gamma de tons més ____________________ donen energia a qualsevol disseny .

L'esquema RGB utilitza combinacions de tres colors ( ____________________ , verd i blau ) per a crear altres colors . És l'utilitzat en per a creacions ____________________ .


L'esquema ____________________ treballa amb els colors cyan , magenta , groc i negre . Aquests colors es mesclen per a aconseguir qualsevol to . És aquest el sistema utilitzat en la ____________________ òfset .

Si imprimeixes en ____________________ obtindràs una imatge amb colors diferents als que veies en pantalla . Serà una incògnita el resultat de colors de la impressió fins que ja la tingues a la mà . La diferència és òbvia . El cyan , els blaus i ____________________ clars , així com amb el ____________________ pur són colors intraduïbles de RGB a CMYK i queden fora de la gamma de colors . Per això , t'eixirà el color ____________________ més pròxim possible , però molt més apagat .


Si el teu objectiu és imprimir el treball realitzat , l'ideal és tindre una imatge amb bona ____________________ i en CMYK . És important mantindre les seues propietats exportant en un format apropiat . El format ____________________ , manté la qualitat de la imatge sense comprimir - la . El desavantatge és que pesa ____________________ que altres formats . El format ____________________ està cada vegada més acceptat per les impremtes , encara que , en guardar - lo , has de vigilar la compressió de la imatge i conservar sempre una qualitat d'imatge ____________________ .