Créer une activité
Jouer Compléter
Els Àustries era com era coneguda la família ____________________ , que va substituir la família dels ____________________ , que era la família a la que pertanyien els Reis catòlics .
Els A ? ustries ____________________ van ser : Carles I i Felip II i s'anomenen aixi ? perque ? sota els seus mandats es va viure una etapa ____________________ .
Els A ? ustries ____________________ van ser Felip III , Felip IV i Carles II i so ? n anomenats aixi ? perque ? la seva etapa va ser de ____________________ ? ncia i no s'ocupaven personalment del govern , sino ? que ho deixaven als seus ____________________ .

Carles I va ser el rei més poderós del seu temps . Era fill de ____________________ La Boja i ____________________ el Bell . Va rebre una gran here ? ncia de territoris :
? Dels seus avis ____________________ , ____________________ d'Arago ? i ____________________ de Castella , va heretar les corones d'Arago ? i Castella , amb les seves possessions al Mediterrani i Ame ? rica .
? Dels seus avis ____________________ , ____________________ de Borgonya i ____________________ ? d'Habsburg , va heretar els Pai ? sos Baixos , els territoris austri ? acs i el dret al tron imperial del Sacre Imperi Roma ? i Germa ? nic .
Va tenir com a problemes interns : la revolta de les ____________________ , que va tenir lloc a la corona d'Aragó , i la revolta dels ____________________ , a Castella . Com a problemes externs , va tenir problemes amb els ____________________ al Mediterrani ( on va envair ____________________ ) , amb els prínceps ____________________ , perquè hi havia avançat molt el ____________________ , i amb el rei Francesc I de ____________________ pel control dels territoris ____________________ .
Finalment , al final de la seva vida va abdicar i va passar l' imperi austríac al seu ____________________ Ferran i els territoris de les corones de Castella i Aragó al seu ____________________ Felip .
Felip II va ser rei d'Espanya i ____________________ . Va tenir problemes amb els ____________________ , als que va intentar envair amb ____________________ ____________________ que va acabar sent derrotada . Va derrotar als turcs a la batalla de ____________________ i als francesos a la batalla de ____________________ ____________________ . Va manar construir el monestir de San Lorenzo de El ____________________ . A la península , va tenir problemes amb el seu ____________________ , Antonio Pérez i va acabar manant ajusticiar a El ____________________ d'Aragó que l'havia protegit . Va prohibir estudiar a ____________________ i va fer una llista de ____________________ prohibits .
Felip III va tenir com a valido el duc de ____________________ . Sota el seu regnat es va signar la treva dels ____________________ anys amb Holanda i es van expulsar als ____________________ .
Felip IV va tenir com a valido al comte - duc ____________________ , que va ordenar la Unión de ____________________ , on obligava tots els territoris de la corona a contribuir en igual manera en ____________________ i ____________________ per a sufragar les despeses de ____________________ . Va tenir problemes a ____________________ i Portugal , que va acabar independitzant - se .
Sota el seu regnat també es va produir a Europa la guerra dels ____________________ anys , on va donar suport a ____________________ contra França . La guerra va acabar amb la pau de ____________________ , on es va reconèixer la independència definitiva ____________________ . El conflicte entre Espanya i França es va allargar fins a la Pau dels ____________________ , on Catalunya va perdre la Catalunya ____________________ . Abans s'havia produit la guerra dels ____________________ , on el seu moment culminant va ser durant el ____________________ de sang en que els revoltats van assassinar al ____________________ .