Créer une activité
Jouer Compléter
L'empresa està influïda per molts components i alguns no hi estan vinculats directament , sinó que es troben en un entorn més general i tenen un ventall de factors molt extens . Aquests factors van des de components de tipus ____________________ , legal o tecnològic , entre d'altres , i són molt difícils de ____________________ ; es coneixen amb el nom de ____________________ .
El ____________________ d'una empresa o ____________________ ____________________ inclou aquells elements externs a l'empresa que tenen una influència molt ____________________ ja que hi estan relacionats amb un vincle molt fort . Són un exemple d'aquests elements els ____________________ , els clients i la competència .
El ____________________ ____________________ és un document que detalla el projecte d'una nova empresa , tenint en compte tots els documents rellevants , els recursos necessaris i les ____________________ que cal dur a terme per a la seva posada en marxa . Dins d'aquest , el pla estratègic de retail és el document que serveix per definir els objectius de ____________________ ____________________ , la ____________________ respecte a la competència i la ____________________ del punt de venda .
La ____________________ de l'establiment comercial és una de les decisions clau per a l'èxit o el fracàs , per això no es pot decidir fins que no estigui molt clar quin és el concepte de negoci , quin és el posicionament esperat , com és la clientela , on viu , on compra , etc . El ____________________ és un factor clau , ja que condiciona la forma com ens dirigim a la ____________________ , com ens situem al mercat i com ens relacionem amb la ____________________ .
L'àrea d'atracció comercial que hi ha al voltant d'un establiment comercial en la qual es troben els ____________________ ____________________ . Aquesta àrea està condicionada per la ____________________ o el temps necessaris per recórrer - la , i com més ____________________ , més disminueix ____________________ de l'establiment comercial . D'aquí sorgeix el ____________________ , com la necessitat de relacionar el màrqueting amb la geografia , i permet a l'empresa obtenir informació per a la presa de decisions .
Determinar l'àrea ____________________ d'un establiment comercial és una activitat crítica , ja que aporta una idea de com els consumidors es relacionen amb el punt de venda , amb el risc de no reflectir exactament la realitat .
L'àrea ____________________ ____________________ s'obté a partir d'estudis sobre les característiques de la població que viu a la zona , tenint en compte els ____________________ ____________________ ____________________ i els estils de vida de la població de la zona . Aquesta àrea pot veure's modificada a partir de circumstàncies que poden afavorir o penalitzar .