Créer une activité
Jouer Compléter
____________________ és el conjunt de ____________________ celestes i l'espai que els conté . Conté milions de ____________________ , estels , ____________________ , satèl·lits , ____________________ . . . Els científics creuen que l'Univers es va formar fa 14000 milions d'anys a causa d'una gran ____________________ , el ____________________ Bang .
El Sistema Solar forma part de la Via Làctia , la nostra galàxia . Està format per una ____________________ central , que és el ____________________ i per ____________________ grans planetes ( Mercuri , Venus , la Terra , Júpiter , Saturn , Urà i Neptú .
La Terra realitza dos moviments : el de ____________________ al voltant del Sol , i el de ____________________ al voltant del seu eix . El primer moviment genera les ____________________ i el segon el ____________________ i la ____________________ .
Els elements ____________________ , roques i minerals , que formen els continents reben el nom de ____________________ .
La ____________________ és l'element ____________________ , l'aigua , que formen oceans , mars , llacs , rius . . .
____________________ és la capa d'una mescla de ____________________ ( nitrogen , oxigen i hidrogen ) que envolta el nostre planeta i que permet que hi hagi una ____________________ adequada per tal que existeixi la ____________________ .
La ____________________ és el conjunt d'éssers vius del planeta ( ____________________ i ____________________ ) .
____________________ és la part més ____________________ de la Terra .
El ____________________ és la part més ____________________ de la Terra .
El ____________________ és la capa ____________________ de la Terra .
Les ____________________ geogràfiques són unes línies ____________________ anomenades ____________________ i ____________________ .
Els principals paral·lels són ____________________ , el ____________________ de Càncer i el Tròpic de ____________________ , el Cercle Polar ____________________ i el Cercle Polar ____________________ .
Els mapes poden ser de tres tipus principals : ____________________ , ____________________ i ____________________ .