Créer une activité
Jouer Compléter
El DECRET 317 / 1994 ha estat ____________________ per tal de donar pas a una ____________________ més fàcil d'aplicar en ____________________ de les empreses del nostre ____________________ .
Des d'aquest moment , els establiments de ____________________ ja no són considerats com a tal sinó que s'anomenen ____________________ ____________________ , i no es fa diferència entre un ____________________ i un restaurant . Així mateix , també cal tenir present que la llicència ____________________ dels bars i restaurants , així com els requisits que han de complir està supeditat a les ____________________ ____________________ de cada ajuntament on es trobi l'establiment .

Els establiments de restauració , anomenats a partir d'ara ____________________ , ja no són considerats establiments ____________________ , tot i així , sí que es consideren establiments ____________________ ____________________ ( tal i com ho defineix la Llei de ____________________ de Catalunya ) .

L'ordenació dels establiments en R , B i RB queda ____________________ i el resultat de no fer diferència entre un ____________________ i un restaurant dóna permís al primer a oferir ____________________ , sempre i quan l'ordenança municipal d'un ajuntament no ho prohibeixi .