Créer une activité
Jouer Compléter
De atlas

Een ____________________ bestaat uit ____________________ grote delen : de ____________________ , de ____________________ en het ____________________ achteraan .

In de ____________________ vind je meer informatie over de ____________________ van de kaarten en de ____________________ . Daarna volgen de kaarten . Je hebt 3 soorten : ____________________ , ____________________ en ____________________ .
Een ____________________ kaart geeft meer informatie over de ____________________ , denk hierbij aan ____________________ of rivieren .
Een ____________________ kaart geeft meer informatie over de ____________________ van landen en hun ____________________ .
Een thematische kaart hangt vast aan een ____________________ , denk hierbij aan het klimaat , de bevolking , het verkeer . . .

Achteraan vind je het ____________________ terug . Daar staan namen van steden , rivieren en . . . in ____________________ volgorde . Naast de namen vind je ook de pagina waarop de kaart staat terug en in welk ____________________ je moet zoeken .