Créer une activité
Jouer Compléter
Per ____________________ entenem la capacitat que té una ____________________ per generar un desplaçament . Si no se'n dona desplaçament , el ____________________ es nul . El ____________________ és la seua unitat de mesura internacional .
____________________ es la capacitat que té un cos de realitzar un canvi . A la nostra realitat trobem molts tipus d'energia :
____________________ ____________________ és aquella que adquireix un cos pel simple fet d'estar en altura . ____________________ ____________________ és la que té un cos per moure's . A l'energia que té un moll o un ressort quan el comprimim li diem ____________________ ____________________ . Totes aquestes les podem englobar dins ____________________ ____________________ .
Les fonts d'energia que fan servir els humans es classifiquen en dos : ____________________ i ____________________ ____________________ . Les ____________________ són aquelles que no s'esgoten mai . Les ____________________ ____________________ són les que s'esgoten al gastar - les .
El vent dona origen a ____________________ ____________________ . Els bots d'aigua s'aprofiten en forma ____________________ ____________________ ____________________ . El moviment de les marees es feta servir com a ____________________ ____________________ . A l'ús del calor de l'interior de la terra li diem ____________________ ____________________ .
El ____________________ és un combustible fòssil format al llarg de milers d'anys per la descomposició de matèria orgànica , mentre que el ____________________ és un mineral que s'ha format també en llargs períodes de temps per l'acumulació i carbonització de restes vegetals a zones pantanoses .