Créer une activité
Jouer Relier Colonnes

Estic solter. Visc sol i busco un pis petit. Convido molt sovint als meus amics a sopar a casa i per tant, necessito un menjador que sigui bastant gran. M'he comprat un cotxe nou fa un parell de setmanes, i no el vull deixar al carrer. Tinc un gos i no puc treure'l a passejar tots els dies tres vegades. Per això, ha de tenir un espai per ell a la casa.

Som un matrimoni de setanta i setanta-cinc anys, respectivament. El meu marit ronca moltíssim pel qual per les nits no dormim a la mateixa habitació. Els seus roncs són insoportables! Busquem un pis no molt gran. Ens agrada menjar a la cuina.

Estic divorciat i tots els divendres per la tarda ve la meva filla a passar amb mi el cap de setmana. La meva filla ve amb el seu gat del qual mai no se'n separa. Jo tinc al·lèrgia al pèl de gat. El meu mitjà de transport per la ciutat és una moto que m'ha costat molts diners. En aquesta ciutat plou tots els dies.

Som una família molt nombrosa. El meu marit i jo tenim 4 fills. Una filla de vint anys i un fill de disset anys, i dos bessons que acaben de fer un any. Volem un pis gran. La nostra habitació ha de tenir lavabo. Tenim moltes plantes que necessiten molt de sol.

Som un matrimoni amb una filla. El meu marit té un fill d'una relació anterior que ve a visitar-nos dos caps de setmana al mes. La nostra filla convida molt sovint a alguna amiga a dormir a casa. És per això, que busquem un pis amb habitacions grans i molta llum. Ens agrada esmorzar a tots junts a la terrassa.

Visc amb la meva xicota des de fa un parell de mesos. Busquem un pis petit i molt acollidor. No ens importa compartir el lavabo. Tenim horaris completament diferents. Ens agrada molt prendre el sol i no tenim vacances druant l'estiu. Tenim dos gats, dues bicicletes i moltes plantes d'exterior.