Créer une activité
Jouer Compléter
____________________ per a 4 persones

Per als canelons :

8 porros ( la part blanca )
8 talls de pernil de gall ____________________ La Selva
8 talls de ____________________
llavors de sèsam
Per a la beixamel i la salsa lleugera d'espàrrecs :

750 ml de ____________________
40 g de ____________________
40 g de farina
1 ____________________ de sal
pebre negre
½ cullerada de nou moscada
1 manat d'espàrrecs ____________________

Preparació :

Per a la beixamel : fonem la mantega en una ____________________ a foc suau , hi ____________________ la farina i ho ____________________ . Hi afegim la ____________________ ben calenta , de cop , sense deixar de remenar . Quan es vagi espessint , hi ____________________ sal , pebre i ____________________ moscada . Ha de quedar lleugera .

Per a la salsa lleugera d'espàrrecs : posem a ____________________ amb aigua i sal els espàrrecs , nets , i en treiem la part fibrosa del final . Quan estiguin tendres , els ____________________ . Hi afegim tres ____________________ de beixamel i ho barregem .

Per als canelons : treiem una capa dels porros , els ____________________ bé i els ____________________ tots de la mateixa mida . Fem els porros al vapor sense deixar que perdin la forma . Els escorrem i els deixem ____________________ .

Posem un tall de pernil de gall dindi , un de ____________________ i , finalment , el porro . Ho ____________________ i continuem amb el següent caneló .
Posem una ____________________ de beixamel sobre cada caneló . Ho ____________________ 15 min al ____________________ , a temperatura mitjana .

Per últim , ____________________ els canelons amb la salsa d'espàrrecs temperada .