Créer une activité
Jouer Compléter
La casa ____________________ era aquell ____________________ situat a les afores de la ____________________ , els ____________________ residien en aquestes vivendes en ocasions temporals i estacionals .
Presentaven unes característiques peculiars , normalment constaven de ____________________ plantes ; la planta ____________________ era destinada als ____________________ , el ____________________ ____________________ es trobaven les ____________________ ____________________ i els ____________________ dels ____________________ , i en ____________________ hi residia el ____________________ .
Un altre aspecte característic , és la presència d'un ____________________ d'estil ____________________ . Aquests estaven ____________________ per un ____________________ d'ombra , ____________________ amb un ____________________ ____________________ d'aspecte ____________________ , enrevoltat ____________________ ____________________ ____________________ i dos ____________________ ____________________ que simula una ____________________ i un ____________________ .