Créer une activité
Jouer Mots Roulette
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Comença per  
A
Aplicació informàtica desenvolupada pels dispositius mòbils i que et descarregues al Play/Apple Store.
Comença per  
B
Lloc web on pots crear continguts actualitzats del tema que t'interessi, com si fos un diari, i al qual pots mostrar els teus talents.
Comença per  
C
Delictes comesos online com el ciberbullying i el ciberassetjament.El que fas al carrer i a Internet té el mateix pes!
Comença per  
D
Expressió "fes-ho tu mateix" en anglès, és a dir, l'acció de realitzar una manualitat o arranjament per tu mateix en comptes de comprar-ho o pagar a algú.
Conté  
E
Neologisme de l'anglès per referir-se a una autofoto i que, en excès, ja seria 'postureo'.
Comença per  
F
'Fals' en anglès i que fa referència a la falsificació de qualsevol tipus de contingut, per exemple, un retoc amb el Photoshop.
Comença per  
G
Ciberdelicte que consisteix en que una persona intenti contactar online amb un menor d'edat amb intencions sexuals, hi hagi o no engany per aconseguir-ho.
Comença per  
H
Persona experta en diferents tecnologies de PC, Internet i telecomunicacions que pot realitzar activitats desafiants, per millorar la seguretat dels sistemes informàtics, i il·legals per extraure informació privada.
Comença per  
I
Persona amb influència i repercussió als medis als quals s'expressa (normalment xarxes socials) que mobilitza a molts de seguidors, sigui un exemple a seguir o no.
Comença per  
J
Format de compressió d'imatges, destinat sobretot a les fotografies digitals, tant en color com en escala de grisos, amb alta qualitat
Comença per  
K
En anglès, paraula clau utilitzada als cercadors per part dels usuaris.
Comença per  
L
En anglès, hiperenllaç; referència d'un document d'hipertext a un altre document o recurs digital.
Comença per  
M
Cursos online, de participació massiva i oberts al públic en general que presenten temàtiques molt diverses i motivadores.
Comença per  
N
Por irracional de no estar connectat, angoixa a deixar-se el telèfon mòbil a casa i/o consultar els missatges constantment.
Conté  
O
Estratègia de joc en entorns no lúdics per motivar i potenciar l'aprenentatge.
Comença per  
P
Concepte que descriu que els fets objectius i reals tenen menys influència que les creences personals.Està molt relacionat amb les 'fakes news' (noticies falses).
Comença per  
Q
Eina en línia per a la creació de flashcards, que permet mostrar contingut en aquest format i convertir-lo en jocs interactius per l'aprenentatge de la temàtica d'interès.
Conté  
R
Rol que adquireix una persona quan provoca discussions per Internet, amb la intenció d'alterar la comunicació en un fòrum, blog o comunitat en línia, generant respostes emocionals negatives entre els intervinents.
Comença per  
S
Enviament d'imatges i/o vídeos de tipus eròtic-sexual produïts per la mateixa persona, a d'altres per mitjà de telèfons mòbils.
Comença per  
T
Tecnologies de la informació i la comunicació que fan possible la interacció social, el treball cooperatiu, l'aprenentatge significatiu, actiu i gamificat.
Comença per  
U
Capacitat d'estar present a tot arreu al mateix temps i no és gràcies a Déu, sino a les TIC.
Comença per  
V
Tipus de contingut que es difon massivament a Internet, de forma ràpida, publicant i compartint per xarxes socials i missatgeria instantània.
Comença per  
W
Disseny de transmissió o retransmissió en directe per Internet de forma que els usuaris accedeixin als continguts presentats i, fins i tot, interactuar amb el conferenciant com si estigués presencialment.
Conté  
X
Xantatge a una persona mitjançant una imatge de si mateixa nua que ha compartit per Internet o pel mòbil mitjançant sexting, o que li ha estat robada.
Comença per  
Y
Portal d'Internet que permet als seus usuaris pujar i visualitzar vídeos de qualsevol temàtica, sigui o no èticament correcta.
Comença per  
Z
Format de compressió sense pèrdua ('tancament llampec'), molt utilitzat per a la compressió de dades siguin documents, imatges o programes.