Créer une activité
Jouer Compléter
Un ____________________ , es un sistema format per un conjunt ____________________ de diverses espècies , anomenat ____________________ , el medi en el qual viuen amb les seves característiques ____________________ , anomenat ____________________ , i les ____________________ que s'hi estableixen .

Els factors ____________________ d'un ecosistema , son tots aquells components de l'ecosistema que influeixen en els organismes . Tenim dos tipus de factors : Els factors ____________________ , son els components fisics i químics de l'ecosistema que modifican la vida dels organismes . Els factors ____________________ , son la presència o acció d'un organisme que modifiquen la vida d'una altre comunitat .

Per a cada factor , cada espècie es pot desenvolupar entre un valor ____________________ i ____________________ , anomenats ____________________ de ____________________ . Un factor es ____________________ quan el seu valor determina l'abundància o distribució de l'espècie .

Entre els principals factors abiòtics , podem destacar : la temperatura , la ____________________ , la ____________________ ____________________ i la disponibilitat d'oxígen .
D'altre banda , entre els principals factors ____________________ podem destacar : Les interaccions ____________________ , les cuals es produeixen entre organismes de diferents espècies i les interaccions ____________________ , les cuals es produeixen entre organismes de la mateixa espècie .