Créer une activité
Jouer Compléter
L ? Arcàngel ____________________ anuncia a Maria que concebrà i donarà a llum al Fill de ____________________ , Jesús .
En la religió ____________________ s ? anomena Advent el període de desembre previ a ____________________ . Dura ____________________ setmanes que es poden marcar amb ____________________ . És la preparació espiritual per a una de les festes més importants del calendari ____________________ .
L ? advent dura de 21 a 28 dies , atès que se celebren els ____________________ diumenges més pròxims a ____________________ . Marca l ? inici de l ? any ____________________ a gairebé totes les confessions ____________________ . Va ser iniciada per ____________________ . Durant aquest període , els ____________________ o persones que pertanyen a una parròquia i hi són ____________________ , es comencen a preparar per celebrar la commemoració del ____________________ de ____________________ i per renovar l ? esperança en la segona ____________________ de Crist ____________________ , al final dels temps .
Durant l ? advent , a cada ____________________ i a ____________________ ? església una corona de flors , anomenada ____________________ ____________________ ? advent , amb ____________________ espelmes , una per a cada ____________________ d ? advent .