Créer une activité
Jouer Compléter
La ____________________ s'obté dels ____________________ dels arbres , de manera que es pot obtenir fusta de boscos naturals o de ____________________ específics d'arbres .
Boscos naturals :  Consisteix en talar els boscos que han crescut naturalment durant molts anys . De manera que per a que el bosc no desapareixca , cal triar sols aquells arbres que tinguen arbres xicotets al seu voltat , en cas contrari s'aniquila un bosc i no queda més remei que ____________________ arbres .
Cultius d'arbres específics :  Són grans ____________________ de terrenys dedicats al ____________________ d'arbres , de manera que només es cultiva un tipus concret d'arbres .
En aquest tipus de cultiu , es divideix el terreny en 3 o 4 ____________________ i es planten arbres d'una mateixa ____________________ , però de diferents edats , de manera que cada 5 o 10 anys , es pot talar una porció de terreny . Immediatament acabat de talar , es planten nous arbres que ____________________ durant 5 o 10 anys abans no torne a ser ____________________ de nou la parcel·la .