Créer une activité
Jouer Compléter
Spyware is ____________________ software : programma's die zich ____________________ op je computer installeren om gegevens over je ____________________ , maar ook persoonlijke gegevens te verzamelen . Die worden vervolgens aan anderen doorgegeven , bijvoorbeeld aan reclamebedrijven , zonder dat je daarvoor ____________________ gaf .
Je kan een ____________________ - ____________________ programma installeren om spyware op te sporen en te ____________________ van je computer .

Een ____________________ beschermt je computer tegen inbraken van buitenaf via het internet door ____________________ . Een ____________________ zorgt er ook voor dat de gegevens van jouw computer niet worden doorgesluisd naar andere computers via het internet .

Een computervirus ____________________ zich van computer tot computer . Vaak worden virussen verspreid via ____________________ - ____________________ . Installeer daarom een ____________________ op je computer en zorg ervoor dat deze regelmatig bijgewerkt / ____________________ wordt . Een antivirusprogramma gaat op zoek naar virussen op je computer en probeert ze te ____________________ .