Créer une activité
Jouer Compléter
1 . Een ____________________ moet een duidelijke structuur hebben en chronologisch in fasen worden opgedeeld .

2 . . De ____________________ heeft betrekking op het aantal mensen dat je via een campagne wilt bereiken .

3 . Communicatiedoelstellingen formuleer je zo concreet en meetbaar mogelijk . Doelstellingen worden daarom ook met behulp van de ____________________ methode opgesteld .

4 . De ____________________ communicatiestrategie is geschikt voor alle afnemers in de markt .

5 . De ____________________ communicatieplanning is de meest concrete planning . Dit plan is gericht op de individuele resultaten die communicatie moet opleveren om de campagnes te kunnen uitvoeren die in het tactische communicatieplan zijn vastgesteld .

6 . Een vorm van communicatie is ____________________ . Hierbij wil je in gesprek gaan met je doelgroep met als doel het creëren van draagvlak .

7 . De ____________________ communicatieplanning gaat over de lange termijn . De mensen die dit plan schrijven zijn de managers op het hoogste niveau , zoals directieleden en communicatiemanagers .

8 . Een vorm van communicatie is ____________________ . Hierbij ligt de nadruk op het op andere gedachten brengen van de doelgroep met bewijzen of argumenten .

9 . De ____________________ communicatiestrategie zijn diverse communicatiemixen , afgestemd op verschillende segmenten .

10 . Alle medewerkers van een organisatie , van hoog tot laag , noem je de ____________________ doelgroep .

11 . De ____________________ communicatieplanning is op de middellange termijn gericht ( een half jaar tot een jaar ) .

12 . De ____________________ doelgroep is de doelgroep die buiten het bedrijf staat , maar wel een nauwe relatie heeft met het bedrijf .

13 . Een vorm van communicatie is ____________________ . Hierbij ligt de nadruk op overdracht van kennis .

14 . De ____________________ heeft betrekking op de manier waarop je het proces van informatieverwerking bij de consument op gang brengt .

15 . De ____________________ communicatiestrategie is gericht op één of enkele segmenten van de markt .